Buna, micilor calatori! 👋
Weekendul acesta am avut planificata o escapada in inima naturii, in munti - departe de ochii vii ai curiosilor. Spun departe de ochii vii, pentru ca am fost supravegheati in permanenta de ochii casutelor. Ghiciti unde? Daca in zona Transilvaniei mai toate locuintele au acest design deosebit al acoperisului, iata ca surpriza vine de data aceasta direct din Rasnov.
Mai mult decat de obicei, am primit foarte, foarte multe mesaje pe Instagram, cu intrebari referitoare la locatiile din story-urile postate zilele trecute. Recunosc ca am vrut sa pastrez misterul pana la publicarea acestui articol, de aceea nici nu am pus check-in, insa am trisat si am dat pontul (cu drag) dinainte catorva curiosi.
Nu va mai tin la prea multe povesti, asa ca le marturisesc si celor care n-au indraznit sa ma intrebe: prima locatie de sambata, a vacantei, a fost CUIBUL DE LEMN. Daca dati click pe denumire, o sa va poarte intr-un tur virtual al complexului + veti gasi si alte informatii utile.
Situat in Rasnov, la doar cateva minute de drumul principal (care merge spre Bran, cum veniti dinspre Paraul Rece), acest ansablu tip retreat este asezat in mijlocul muntilor, iar singurele sunete ce se aud sunt cele ale pasarilor sau ale greierilor.
Trecand prin toata agitatia localitatilor de pe Valea Prahovei, odata ajunsi la Cuibul de lemn, inchideti ochii, inspirati adanc si simtiti cum fruntile vi se descretesc, urechile va tiuie de atata liniste, iar atentia vi se indreapta catre formele originale ale casutelor din povesti. Involuntar, doar privind chipurile vesele cu ochi blanzi ale acoperisurilor, vi se muta colturile gurii in sus.
Oaspetii se pot bucura de cafeaua fierbinte savurata in diminetile racoroase, direct de pe terasa din fata apartamentelor cu vedere la munte.
Locatia-retreat inca are acel aer intim, ea fiind deschisa spre finele anului 2019 si necunoscuta (deocamdata) publicului larg.
Cel mai probabil, la fel cum s-a intamplat si in cazul Castelului de Lut - Valea Zanelor despre care v-am vorbit aici , zona va deveni in timp destul de aglomerata, dar pana atunci, haideti sa fim printre primii care ii trec pragul si care creeaza o legatura cu natura, in toata splendoarea ei, dar si cu copilul nostru interior.
P.S.: Va las si o harta a locului, orientativ, desi stiu ca sunteti in aceeasi echipa cu mine si utilizati sfantul Waze, Amin!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu